Ana Konjuh poražena u drugom kolu Roland Garrosa!

Foto: Tatiana flickr

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u treće kolo drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada Dubrovčanka je u dvoboju 2. kola izgubila od 30. nositeljice Rumunjke Irine-Camelije Begu 2-6, 0-6.

Konjuh je u prvom setu još nekako uspijevala parirati 24-godišnjoj suparnici, no u drugom setu se njezina igra posve raspala i nije osvojila niti jedan gem. Konjuh je u meču zabilježila 24 neprisiljene pogreške, a Begu tek osam. Rumunjka je iskoristila pet od devet prilika za break, s druge strane Konjuh ih je imala četiri, a nije iskoristila nijednu.

Konjuh je ove godine prvi put nastupila u seniorskom dijelu Roland Garrosa i stigla je do drugog kola. Na Grand Slam turnirima najdalje je otišla 2014. u Wimbledonu gdje je dogurala do trećeg kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.