Ancelotti: Modrić je i dalje ključan igrač Reala

Foto: fah

U tjednu velikog finala Lige prvaka, trener Reala Carlo Ancelotti dao je intervju za internetsku stranicu Uefe, gdje je pričao o svojim uspjesima u natjecanju, kao i o novom izazovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Glavni atribut ove ekipe je kohezija, kao i jak fokus i timski rad. Bez obzira na neke rane poteškoće, bila je ovo odlična sezona i profesionalnost cijele grupe nas je držala skupa, kaže Ancelotti.

Ancelotti je četiri puta osvajao Ligu prvaka kao trener što ga čini najtrofejnijim trenerom, dva puta s Milanom i dva puta s Realom, a još je kao igrač dva puta osvajao najprestižnije europsko natjecanje s milanskim klubom.

– Nije ni čudo što Milan i Real Madrid imaju najviše Ligi prvaka, to su klubovi koji najviše drže do ovog natjecanja i stalo im je zaista do pobjeda i osvajanja velikih trofeja, rekao je talijanski stručnjak i dodaje o trenerskom poslu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Veoma je važno mijenjati se i adaptirati igri, jer da predložim ono što je bilo prije 20 godina, svi me bi me uzimali za budalu, to je tako.

– Doživio sam najviše emocija igrajući ovo natjecanje, a strast me gura naprijed, tvrdi 64-godišnji Ancelotti.

Spomenuo je Ancelotti i Luku Modrića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kroos i Modrić i dalje su ključni igrači, iako se možda ne moramo toliko oslanjati na njih kao prije. Kod njih je sada bitnija kvaliteta minuta nego kvantiteta, ali oboje su imali odličnu sezonu, zaključio je trener Madriđana, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.