Ancelotti: Nemam problema s Modrićem ni on sa mnom

Foto: Instagram

Realov trener Carlo Ancelotti, koji je u posljednje dvije utakmice ostavio Luku Modrića na klupi, rekao je da se na to odlučio zbog “velike konkurencije” u momčadi te da nema problema s kapetanom hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nema ništa novoga. Ne znam kako to objasniti, to je naprosto odluka trenera donesena u prošle dvije utakmice, izjavio je Ancelotti u ponedjeljak na konferenciji za medije.

“U svakoj utakmici netko mora ostati vani”

– To se može promijeniti. Jedan dan na klupi možda ostane Kroos, pa drugi dan Camavinga ili Tchouameni recimo. Nema se tu što puno objašnjavati jer u svakoj utakmici netko mora ostati vani. Imamo sedmoricu veznih igrača, a samo četvorica dolaze u obzir, rekao je Ancelotti.

– Jest iznenađujuće što Modrić nema istu ulogu kao u prošlosti. No, igrao je u prvom kolu Lige prvaka pa u derbiju. Zadnje dvije utakmice nije igrao jer je konkurencija izrazito jaka, rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nemamo nikakav problem s njim, niti on ima ikakav problem s nama. Jako ga poštujem kao igrača i osobu, ali ponekad moram donositi teške odluke, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.