Ancelotti: Nevjerojatna sezona; Klopp: Nedostajalo kvalitete u napadu

Foto: fah

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je da je njegova momčad dobro upravljala utakmicom te da su četvorica igrača u zadnjoj liniji zaslužna za pobjedu od 1-0 nad Liverpoolom u finalu Lige prvaka. Trener Liverpoola Jürgen Klopp uzrok poraza pronašao je u vrhu svog napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako smo se napatili, ali nismo se predavali. Dobro smo upravljali utakmicom. Četvorica u posljednjoj liniji odigrala su jako dobro, protivnički igrači im nisu uspjeli gurniti loptu iza leđa. U drugom poluvremenu smo počeli bolje upravljati utakmicom kada je oslabio pritisak Liverpoola, izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije.

– Real je imao jedan udarac na vrata i to je bio pogodak. Tako se pobjeđuje, rekao je Klopp dodavši da je Real Madrid opasan iz protunapada.

– Imali smo isti posjed lopte, ali mi smo pucali na gol puno više. Njihov vratar je proglašen igračem utakmice, a to znači da se kod nas dogodilo nešto čudno kada nismo uspjeli zabiti, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nedostajala nam je kvaliteta u napadu. Radili smo čudne stvari. Uputili smo devet udaraca, a oni jedan. I tu se nema što više za reći. Čestitam Real Madridu, zasluženo je pobijedio, izjavio je Klopp.

– Nismo osvojili dva natjecanja i to zbog malih detalja. Ponosan sam na igrače, tek će shvatiti što smo postigli, rekao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.