Andy Murray slomio se pred novinarima: ‘Jako me boli, bol je jednostavno prevelika i ne želim više igrati na taj način’

Foto: fah

Britanac Andy Murray šokirao je svijet objavom kako se povlači iz tenisa, te će mu Wimbledon biti posljednji turnir u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, posljednjih godinu i pol dana ima velikih problema s ozljedama i novinaima je uoči Australian Opena u suzama rekao da nije dobro.

“Jako me boli i to traje već 20 mjeseci. Pokušao sam sve kako bi riješio problem s kukom, ali ne pomaže. Bolje mi je nego prije, ali i dalje boli. Mogu igrati tenis, ali ne na razini koju želim. Bol je jednostavno prevelika i ne želim više igrati na taj način. Dao sam sve od sebe”, jasan je Murray.

Oproštaj će se dogoditi pred njegovom publikom na Wimbledonu, ako izdrži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram stati, ne mogu više igrati i misliti kad će bol prestati. Planirao sam eventualno igrati još do Wimbledona jer je to turnir na kojem bih se želio oprostiti, ali iskreno ne znam hoću li moći izdržati do tada, trpjeti ovu bol još nekoliko mjeseci”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.