Anti Tomiću ‘double-double’ u pobjedi Barcelone nad Unicajom

Centar hrvatske košarkaške reprezentacije Ante Tomić odigrao je još jednu zapaženu utakmicu za Barcelonu u Euroligi, u susretu 11. kola skupine E TOP-a 16 u kojoj je Barcelona kao gost svladala Unicaju u Malagi sa 77-61 Tomić je postigao 12 koševa (šut 6-11) i imao 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je rutinski stigla do 11. pobjede u isto toliko nastupa u TOP-u 16, a kako je dvoboj vrlo brzo bio odlučen tako niti Tomić nije morao dugo boraviti na parketu. Igrao je samo 17 minuta.

Nakon ovog poraza Unicaja na omjeru pobjeda i poraza 5-6, te se nalazi a diobi četvrtog mjesta s Olympiakosom i Fenerbahce Ulkerom.

Emporio Armani se učvrstio na drugom mjestu skupine E s osam pobjeda i tri poraza svladavši Anadolu Efes sa 76-69 Zoran Planinić je za goste ubacio devet poena (šut za dva 4-9, trica 0-1, slobodna bacanja 1-2) uz dva skoka i četiri asistencije. Anadolu Efes je s omjerom 2-9 ostao bez izgleda za ulazak u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova Olympiakos uvjerljivo je sa 89-59 na svom terenu svladao Laboral Kutxu i ostao u igri za prolazak u četvrtfinale.

U jedinom susretu skupine F igranom u petak Galatasaray je nadigrao Bayern sa 76-69, te sada oba sastava imaju omjer 5-6, te će se s Lokomotivim iz Krasnodara boriti za četvrto mjesto, posljednje koje vodi u četvrtfinale. Na vrhu su Real Madrid i CSKA Moskva sa po 9-2, a slijedi Maccabi sa 7-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.