Arber Qerimi novi član PPD Zagreba: ‘Presretan sam što sam došao u jedan od najvećih klubova’

Foto: fah

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb od petka ima novog člana 28-godišnjeg Belgijanca Arbera Qerimija, objavljeno je na klupskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava rukometnog kluba PPD Zagreb potpisala je ugovor s rukometašem, srednjim vanjskim belgijske reprezentacije, koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za matični United HC Tongeren, također belgijski Sporting NeLo i francuski Cesson Rennes Metropole Handball.

Belgijski reprezentativac visok je 180 centimetara i težak 77 kilograma, a za PPD Zagreb nastupati će u dresu s brojem 34.

“Presretan sam što sam došao u jedan od najvećih klubova kada je europski rukomet u pitanju. O Zagrebu znam puno, sva najveća imena hrvatskog rukometa igrala su ovdje i velika je čast, ali i obveza nositi ovaj dres. Veselim se što ću uskoro zaigrati s ovim sjajnim momcima s kojima sam odradio nekoliko treninga i mogu samo obećati da ću dati sve od sebe da pomognem Zagrebu u ostvarenju klupskih ciljeva. Hvala ljudima u klubu što su mi pružili toplu dobrodošlicu”, kazao je po potpisivanju ugovora belgijski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.