Arsenal bez Mkhitaryana na finalu Europske lige protiv Chelsea: ‘Bio je ključan igrač na našem putu do finala’

Foto: fah

Arsenalov veznjak Henrikh Mkhitaryan neće igrati finale Europske lige protiv Chelsea u Bakuu, objavio je engleski prvoligaš u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovanje armenskog reprezentativca u finalu bilo je upitno zbog spora koje njegova domovina Armenija i Azerbajdžan, gdje se održava finale, vode oko pokrajine Gorski Karabah.

Arsenal je pokušao zajedno s UEFA-om razraditi sva sigurnosna pitanja vezana za sudjelovanje Mkhitaryana u finalu koje se igra 29. svibnja.

“Detaljno smo razmotrili sve opcije za Mickija da bude dio momčadi,ali nakon razgovora s Mickijem i njegovom obitelji svi smo se skupa složili da neće putovati s nama”, stoji u priopćenju Arsenala objavljenom na službenim klupskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pisali smo UEFA-i kako bismo izrazili zabrinutost zbog ove situacije. Micki je bio ključan igrač na našem putu do finala tako da je ovo velik gubitak za nas. Također nam je jako žao da će igrač propustiti veliko europsko finale u ovakvim okolnostima s obzirom da je to nešto što se događa u karijeri nogometaša.”

Mkhitaryan je odigrao 39 utakmica za u svim natjecanjima ove sezone i zabio je šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.