Arsenal Izbacio Manchester United iz FA Cupa na prepunom Old Traffordu

Pred 74 285 navijača, od kojih nekoliko tisuća gostujućih, londonski Arsenal pobijedio je u četvrtfinalu FA Cupa na Old Traffordu domaći Manchester United sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je nakon devet godina “suše” najveći londonski klub ponovno u prilici osvojiti trofej.

Bio je to onaj jedan od sjajnih engleskih derbija punih tempa i igre od kojih navijačima zastaje dah. Devedeset minuta otvorenog nogometa donijelo je na kraju pobjedu boljem – Arsenalu.

Nakon nešto boljeg otvaranja domaćina, gosti dolaze u vodstvo u 26. minuti. Pogodak je postigao Monreal nakon sjajnog prodora Oxlade-Chamberleina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo, nakon svega tri minute izjednačio je Rooney glavom. Bio je ovo 14. pogodak ‘velikog Waynea’ protiv Arsenala!

Pobjedu Arsenalu donio je bivši igrač Uniteda Welbeck nakon katastrofalne greške Valencie u 76. minuti.
Nakon što je zbog vrlo nesportskog potezanja suca za dres pocrvenio Argentinac Di Maria, domaćina je od većeg poraza spasio izvanredni De Gea.

Tako je nakon devet godina Arsenal prvi puta slavio na Old Traffordu, a Van Gaal ima nove glavobolje – kako uhvatiti Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.