Arsenal rijetko kada lošiji, poraženi autogolom na svom terenu

Foto: fah

Nogometaši Arsenala ponovno nisu briljirali, naprotiv. Poraženi su na svom terenu autogolom Aubameyanga te su tako ponovno protivniku poklonili pobjedu. Navijači londonskog kluba su bijesni zbog još jednog nevjerojatnog poteza švicarskog nogometaša Granita Xhake, a o čemu smo već pisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Mikela Artete u prvom poluvremenu dobro je izgledala, napadali su, stvarali su prilike, činilo se kako bi to ipak mogao biti njihov dan, no Burnley se obranio i na odmor se otišlo bez golova (0:0). U nastavku je ponovno domaćin krenuo napadački, Arsenal je bio bolji sve do neshvatljivog i nesportskog poteza Granita Xhake. Švicarac je počeo daviti Ashleyja Westwooda pred očima suca, a ovaj mu je, naravno, dao crveni karton i to nakon što je zatražio pomoć VAR tehnologije.

Nakon toga se Burnley oslobodio pritiska i uspio je u 73. minuti doći do gola. Poslije kornera loptu u vlastitu mrežu poslao je Aubameyang, bilo je to vodstvo gostiju za 1:0, a bio je to ujedno i posljednji zgoditak na utakmici.

Do kraja utakmice Arsenal nije uspio doći ni do barem jednog boda. Burnley se uspio obraniti te su naposljetku odnijeli zaslužena tri boda s Emiratesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U još jednoj utakmici večerašnjeg termina Leicester je golovima Maddisona (x2) i Vardyja savladao momčad Brightona sa 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.