AS o Ronaldovim majstorijama: Cristiano u borbi za prvog strijelca Serie A

Foto: fah

Nogometaši Juventusa na korak su do obrane naslova prvaka Italije nakon što su u derbiju 34. kola Serie A, golovima Cristiana Ronalda, svladali Lazio 2:1. Uz borbu za naslov prvaka Italije, koja je na korak od toga da bude dobivena, igrač Juventusa, Ronaldo, vodi s Lazijevim Cirom Immobileom borbu za prvog strijelca lige. Immobile je sinoć zabio za Lazio iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica sjajnih strijelaca zabila su dosad po 30 golova, a titulu prvog strijelca Serie A brani Immobile. Bitka za najboljeg golgetera talijanskog prvenstva trajat će još četiri kola.

O golovima Cristiana Ronalda raspisao se i španjolski AS, naime, Cristiano je sam izborio kazneni udarac i sam ga je realizirao u 51. minuti, no, mediji su više pozornosti posvetili načinu na koji je Ronaldo isprovocirao akciju za svoj drugi gol tri minute kasnije.

Španjolski AS piše kako je ”Cristiano Ronaldo zabio gol kakav još nije viđen u njegovom repertoaru.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u 54. minuti susreta Ronaldo i suigrač mu iz napada, Argentinac Paulo Dybala, zajednički su pritisnuli i natjerali igrača Lazija Luiza Felipea na pogrešku.  Naime, Argentinac je bježao, Ronaldo za njim, dok je Dybala odlazio desno, Ronaldo je otišao lijevo te je u ključnom trenutku pazio na zaleđe… Ronaldo je i ovim potezom potvrdio status vrhunskog golgetera, vrlo inteligentnog strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.