AS: ‘Odlaskom Rakitića i Suareza Barcelona se spasila’

Foto: Twitter

Nakon što je otišao Ivan Rakitić iz Barcelone, otišao je i Luis Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS piše da je klubu ovog ljeta prioritet smanjenje troškova, a Suarez je zarađivao 23,4 milijuna eura bruto i bio je treći najplaćeniji igrač nakon Messija i Griezmanna.

“Osim Suareza, Barca se uspjela riješiti još dva jako skupa igrača. Ivan Rakitić ju je godišnje stajao 13,3, a Arturo Vidal devet milijuna eura. Njihovim odlaskom proračun je dodatno olakšan, ali problem je i dalje Samuel Umtiti”, piše AS.

No, Umtiti je problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegov transfer je trenutno nemoguć jer ga Barca nema kome prodati, ali bi rado s njim raskinula ugovor i riješila ga se”, piše AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.