Asistencija Srne, Eduardo i Kalinić nastupili

Ukrajinski nogometni velikani Dynamo Kijev i Šahtar otvorili su prvenstvo pobjedama, dok je Dnjipro remizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar je u Lavovu, gdje igra domaće utakmice pobijedio Oleksandriju 2-0, a oba gola postigao je Alex Teixeira (23, 80). Kod prvog gola asistirao mu je kapetan hrvatske reprezentacije i Šahtara Darijo Srna. Za Šahtar je nastupio i Eduardo da Silva koji je igrao do 64. minute.

Prvak Dynamo je na gostovanju pobijedio Stal Dnjiprodžerzhinsk 2-1. Domaćin je poveo u 3. minuti autogolom Miguela Velosoa, no Dynamo je okrenuo rezultat golovima Vitalija Bujalskija (44) i Olega Guseva (53-11m). Dynamo je od 61. minute igrao bez isključenog Danila Silve no više nije bilo promjene rezultata. Domagoj Vida nije nastupio za kijevski sastav.

Dnjipro je na gostovanju kod Hoverle Uzhorod odigrao 1-1. Domaćin je poveo golom Vitalija Hemehe (57), a izjednačio je Roman Bezus (79). Nikola Kalinić je za Dnjipro igrao drugo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.