Athletic: Većina navijača Manchester Uniteda želi da Ronaldo ode

athletic
Foto: fah

Sportski list The Athletic objavio je kako su njegovi novinari proveli anketu među navijačima Manchester Uniteda. Najzanimljiviji rezultat ankete je da se 55 posto navijača Uniteda izjasnilo da ne želi Cristiana Ronalda u klubu sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već neko vrijeme Ronaldo je u lošoj formi, u utakmici s Burnleyjem prekinuo je šest utakmica dug post bez pogotka, ali je u posljednjem kolu nastavio kao da se ništa nije dogodilo i više je bio smetnja na terenu nego što je bio koristan.

Ove sezone Ronaldo je zabio 15 golova u 29 susreta, a posebno je raspoložen u Ligi prvaka, gdje je dao šest golova u pet utakmica grupne faze. Manchester očekuje okršaj protiv Atletico Madrida u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.