Athletic: Vlašić je sinoć bio sjajan, pokazao je što može

Foto: fah

Nikola Vlašić loše je ušao u sezonu s West Hamom, nije se uspio izboriti za standardno mjesto u prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je u Liga kupu protiv Tottenhama zaigrao od prve pa do 68. minute i asistirao za jedini gol svoje ekipe u porazu 2:1.

Roshane Thomas, kolumnist uglednog Athletica, smatra da je hrvatski reprezentativac sinoć pokazao što može i da uz malo strpljenja sigurno postati važan igrač momčadi škotskog stručnjaka Davida Moyesa.

“Slabo je ušao u sezonu, no protiv Tottenhama je bio jedan od najboljih igrača West Hama. Igrao je agresivno, asistirao je za gol i bio je stalna prijetnja u zadnjoj trećini”, napisao je Thomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo večeras je već sličilo njemu, bio je vrlo dobar. Počinje nam davati više na terenu. Trebalo mu je malo vremena, ali poboljšao je neke stvari. Još uvijek se trudimo dovesti ga na određeni nivo pripremljenosti na kojem će moći igrati više, no i za to će trebati vremena jer je propustio pripreme zbog Eura i transfera”, rekao je Moyes.

“Vjerujem treneru. On me doveo i zna što je najbolje za mene. Svjestan je da igračima treba vremena za adaptaciju, posebice u ekipama kao što je West Ham, koje su već dugo zajedno. Svi se odlično poznaju i razumiju na terenu. I ja mogu pridonijeti, ali moram još raditi”, rekao je Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.