Atletska zvijezda: ‘Radije ću propustiti Olimpijske igre nego primiti cjepivo protiv COVID-19’

Foto: snimka zaslona

Jamajkanska atletska zvijezda Yohan Blake kaže da bi radije propustio ove ljetne Olimpijske igre, koje će mu vjerojatno biti posljednje, nego se cijepio protiv COVID-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne želim cjepivo, radije ću propustiti Olimpijske igre nego primiti cjepivo”, rekao je Blake, piše jamajkanski The Gleaner.

Govorio je nedugo nakon kvalifikacija JAAA na nacionalnom stadionu, gdje se našao na trećem mjestu u utrci na 200 metara.

“Ne želim ulaziti u to, ali imam svoje razloge”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je drugi najbrži čovjek u povijesti na 100 i 200 metara s vremenima od 9,69 sekundi, odnosno 19,26 sekundi. Osim toga svjetski je prvak 2011. godine, osvajač srebrne medalje s Olimpijskih igara u Londonu 2012.

“Radujem se odlasku u inozemstvo u svibnju”, rekao je Blake.

Vlada Jamajke najavila je kako će zemlja primiti prvu pošiljku cjepiva protiv COVID-19 sljedeći tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.