ATP Antwerpen: Trofej Tsongi ili Schwartzmanu

Foto: fah

Francuski tenisač Jo-Wilfried Tsonga i Argentinac Diego Schwartzman u subotu su se probili do finala ATP turnira u Antwerpenu, nakon što je Francuz sa 6-3, 6-3 u polufinalu svladao Belgijca Rubena Bemelmansa, a argentinski igrač sa 6-3, 7-5 nadigrao Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to prvi dvoboj Tsonge i Schwartzmana u kojem će Francuz pokušati osvojiti 16. naslov u karijeri, a četvrti u 2017. godini, dok je Argentinac u potrazi za drugim pobjedničkim trofejem. Jedini naslov osvojio je prošle godine na zemljanoj podlozi u Istanbulu.

ATP Antwerpen – polufinale

Diego Schwartzman (Arg/4) – Stefanos Tsitsipas (Grč) 6-3, 7-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jo-Wilfried Tsonga (Fra/2) – Ruben Bemelmans (Bel) 6-3, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.