ATP Cincinnati, Švicarci u borbi za polufinale: Roger Federer – Stan Wawrinka posljednji četvrtfinalni par

Foto: fah

Švicarska će imati svog predstavnika u polufinalu turnira Masters 1000 serije u Cincinnatiju, gdje su Roger Federer i Stan Wawrinka postali posljednjim četvrtfinalnim parom nakon pobjeda nad Argentincem Leonardom Mayerom, odnosno Mađarom Martonom Fucsovicsem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer je sa 6-1, 7-6 (6) pobijedio Mayera i tako stigao do svog desetog četvrtfinala u Cincinnatiju. Wawrinka je sa 6-4, 6-3 bio bolji od Fucsovicsa i po četvrti put u karijeri stigao do četvrtfinala na Mastersu u Cincinnatiju.

Federer i Wawrinka će u noći s petka na subotu odigrati 24. međusobni dvoboj, a Grand Slam rekorder vodi sa 20-3. Wawrinka je posljednji put svladao Federera na Roland Garrosu 2015. godine.

Tijekom večeri će i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pokušati izboriti mjesto u polufinalu. Osmu uzastopnu pobjedu u Cincinnatiju naš će igrač pokušati ostvariti protiv Španjolca Pabla Carreno-Buste, s kojim ima 3-0 u međusobnim dvobojima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtfinalni parovi Mastersa u Cincinnatiju su: Raonić – Đoković (10), Carreno-Busta (13) – Čilić (7), Goffin (11) – Del Potro (4) i Wawrinka – Federer (2).

ATP Cincinnati – 3. kolo

Novak Đoković (Srb/10) – Grigor Dimitrov (Bug/5) 2-6, 6-3, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARIN ČILIĆ (HRV/7) – Karen Hačanov (Rus) 7-6 (5), 3-6, 6-4

David Goffin (Bel/11) – Kevin Anderson (JAR/6) 6-2, 6-4

Juan Martin del Potro (Arg/4) – Nick Kyrgios (Aus/15) 7-6 (4), 6-7 (6), 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan Wawrinka (Švi) – Marton Fucsovics (Mađ) 6-4, 6-3

Roger Federer (Švi/2) – Leonardo Mayer (Arg) 6-1, 7-6 (6)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.