ATP i objava na službenom Instagram profilu: Tko je uspješniji, Đoković, Nadal ili Federer?

Foto: Snimka zaslona/ATP

Službeni Instagram profil Svjetske teniske organizacije (ATP) objavio je fotografiju s trojicom najboljih tenisača svijeta. Dakako, pritom, s obzirom na rezultate posljednjih godina, misle na Novaka Đokovića, koji trenutačno drži prvo mjesto ATP ljestvice bez obzira na debakl u finalu Roland Garrosa, Rafaela Nadala i Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona/ATP

Izdvojili su rezultate spomenute trojice tenisača, prema tim rezultatima u ovom trenutku na vrhu je Đoković. Kao važni čimbenici uzeti su osvojeni Grand Slam turniri, a njih imaju više od Đokovića i Nadal i Federer te osvojeni Masters turnirI, gdje je Đoković najjači, Olimpijske igre

I kad se sve to zbroji na kraju ispada kako je srpski tenisač najuspješniji, ima i bolji međusobni omjer s Nadalom i Federerom, međutim, nije im blizu glede osvojenih Grand Slam turnira. Podsjetimo, Španjolac i Švicarac osvojili su po tri Grand Slam turnira više od Novaka Đokovića, koji je osvojio 17 Grand Slam naslova, a nedavno je u finalu Roland Garrosa u Parizu doživio težak poraz od Nadala.

Idući Grand Slam turnir sezone igrat će se u Australiji, dakako, govorimo o Australian Openu, koji je na rasporedu krajem siječnja iduće godine. Očekuje se da će tamo nastupiti sva trojica najboljih tenisača svijeta današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.