ATP Metz: Finale Bachinger – Simon

Foto: fah

U finalu ATP turnira tenisača u Metzu igrat će Nijemac Matthias Bachinger i Francuz Gilles Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bachinger, koji je prije ovoga turnira bio 166. na ATP ljestvici i koji je nastup u glavnom ždrijebu izborio kroz kvalifikacije, iznenadio je u polufinalu prvog nositelja Japanca Keija Nishikorija svladavši ga a 2-6, 6-4, 7-5. Za 31-godišnjeg Nijemca ovo će biti prvi nastup u finalu nekog ATP turnira u karijeri.

S druge strane, 33-godišnji Simon će po četvrti put u karijeri igrati u finalu Metza. Pobjednik ovog turnira iz 2010. i 2013. te finalist iz 2015. u polufinalu je bio bolji od Moldavca Radua Albota sa 6-3, 6-1. Simon je u dosadašnjoj karijeri osvojio 13 ATP naslova, posljednjeg početkom ove godine u Puneu.

POLUFINALE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matthias Bachinger (Njem) – Kei Nishikori (Jap/1) 2-6, 6-4, 7-5

Gilles Simon (Fra) – Radu Albot (Mol) 6-3, 6-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.