ATP Newport: Ivo Karlović u finalu

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u finale ATP turnira u Newportu, on je u polufinalu nadigrao Australca Samuela Grotha sa 6-4, 6-4 nakon sat i šest minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karloviću će to biti 11. finale u karijeri, a treći ove godine, nakon Memphisa i Duesseldorfa. Dosada je osvojio pet turnira, a posljednji je put slavio prije godinu dana u Bogoti.

Karloviću je za drugu pobjedu protiv Grotha u isto toliko međusobnih susreta bio dovoljan po jedan “break” u svakom setu. U prvom je Australcu oduzeo servis u sedmoj igri, a u drugom setu u petoj. Ukupno je Karlović imao 58 posto ubačenih prvih servisa, a realizacija mu ej bila 87 posto, pa je Groth tijekom čitavog dvoboja imao samo jednu “break-loptu” koju nije iskoristio.

U finalu će Karlović igrati protiv pobjednika susreta između Amerikanca Jacka Socka i Australca Lleytona Hewitta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.