ATP Zhuhai: Hrvatski tenisač Ćorić ostao bez polufinala, izgubio od 31. tenisača svijeta De Minaura

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u polufinale ATP turnira u kineskom Zhuhaiju. U četvrtfinalu je izgubio od Australca Alexa De Minaura (ATP 31.) s 2-6, 6-4, 4-6 .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je loše ušao u meč i odmah izgubio svoj servis. Udrugom gemu je imao break loptu za povratak u set, ali nije uspio. Nažalost, U sedmom gemu Ćorić je po drugi put izgubio svoj servis i izgubio set.

Australac je u prvom gemu napravio break i poveo 2-0. Ćorić je uzvratio s tri gema u nizu okrenuvši rezultat u svoju korist (3-2), ali je kod rezultata 3-3 ponovo ispustio svoj servis. Srećom, već u idućoj igri ga je vratio izjednačivši na 4-4, a potom dobio još dva gema u nizu za 6-4 i 1-1 u setovima.

Treći set protekao je u istom tonu kao i prvi, a odlučujući je ponovno bolje počeo Australac i u trećem gemu došao do “breaka” za vodstvo od 2-1. Ćorić nije imao snage za povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu će De Minaur igrati protiv Španjolca Roberta Bautista Aguta koji je u četvrtfinalu bio bolji od Talijana Andreasa Seppija sa 6-2, 6-2.

REZULTATI – četvrtfinale
BORNA ĆORIĆ (HRV/N.4) – Alex de Minaur (Aus/N.7) 2-6, 6-4, 4-6
Roberto Bautista-Agut (Špa/N.2) – Andreas Seppi (Ita) 6-2, 6-2
Albert Ramos-Vinolas (Špa/N.8) – Gael Monfils (Fra/N.3) 7-5, 6-4
Adrian Mannarino (Fra) – Damir Džumhur (BIH) 6-1, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.