Australska legenda hrvatskog porijekla preuzima Hajduk?

Foto: snimka zaslona

Australsku igračku i trenersku legendu hrvatskog porijekla Tonya Popovica treći put u zadnjih devet godina spominje se kao trenera Hajduka. Ugovor s Melbourne Cityjem upravo mu je završio. Stoga australski mediji pišu kako želi preuzeti Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubio je Veliko finale australske lige. Popovic je po jednom naslov Premiera osvojio s WSW-om i Perthom, a Melbourne je vodio do osvajanja kupa. S klubom iz Sydneyja 2014. ostvario je najveći uspjeh u karijeri, kada je osvojio Azijsku Ligu prvaka. Popovic je kao trener imao dva kratka i neuspješna izleta u europski nogomet – u turski Karabukspor 2017. i grčki Xanthi 2020./21.

Popovic je kao stoper igrao za Sydney United, Hiroshimu, Crystal Palace i Al-Arabi. U engleskom klubu bio je kapetan u Premier Leagueu. Za reprezentaciju Australije igrao je 58 puta, a vrhunac mu je nastup na SP-u 2006.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.