‘Azzurri’ žele posao završiti protiv Prosinečkog u Bakuu

Napadač talijanske nogometne reprezentacije i Monaca Stephan El Shaarawy poručio je kako žele u subotu pobjedom u Bakuu protiv Azerbajdžana potvrditi plasman na EURO 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija se dva kola prije kraja kvalifikacija nalazi na prvom mjestu skupine H s 18 bodova, dva boda više od Norveške, te četiri boda više od Hrvatske na trećoj poziciji. Pobjedom protiv Azerbajdžana, kojeg vodi Robert Prosinečki, Italija bi osigurala vizu za EP, dok bi drugačiji ishod odgodio odluku za utorak i ogled protiv Norveške.

“Želimo sve završiti protiv Azerbajdžana. Pobjeda nam donosi plasman na EP. Neće biti lako, no uvjereni smo u naše slavlje,” kazao je El Shaarawy.

Italija u Baku dolazi bez napadača Napolija Lorenza Insignea koji je u sjajnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da i bez njega imamo dovoljno kvalitetnih opcija u napadu,” dodao je El Shaarawy koji je ovoga ljeta iz Milana preselio na posudbu u Monaco.

Talijanski izbornik Antonio Conte u kadru ima šest napadača. Osim El Shaarawyja mjestu u momčadi nadaju se i Fabio Quaqliarella (Torino), Sebastian Giovinco (Toronto), Graziano Pelle (Southampton), Simone Zaza (Juventus) i Eder (Sampdoria).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.