Bad Blue Boysi napadom na Mamića se priključili Torcidi

Foto: Facebook

“Frajer s velikim ja**** je `91 švercao pljuge i brstio `česmu´”, poručili su Bad Blue Boysi u prvoj poruci javnosti nakon Modrićevog svjedočenja i Mamićevog napada na svoje odvjetnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pridružili su se tako Torcidi, čiji su pripadnici nakon što su verbalno zlostavljali najbolju hrvatsku sportašicu svih vremena Janicu Kostelić, okomili se i na Luku Modrića, kapetan Vatrenih našao se na meti navijača Hajduka zato što na suđenju Zdravku Mamiću nije svjedočio onako kako su oni mislili da bi trebao. Naime, navijači Torcide napadaju Modrića jer smatraju, potaknuti medijskom hajkom protiv hrvatskog kapetana, da je promijenio dio iskaza koji je dao istražiteljima USKOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.