Bad Blue Boysi objavili koga će podržati na izborima u Dinamu

dinamu bbb sevilli
Foto: fah

Bad Blue Boysi, navijači Dinama, objavili su koga će podržati na narednim klupskim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bad Blue Boysi podržavaju listu ‘Dinamovo proljeće’ i ovim putem pozivamo sve navijače Dinama da na današnjoj utakmici svojim potpisom podržimo ovu skupinu ljudi koja će na prvim, povijesnim članskim izborima pokušati izboriti 25 mjesta u Skupštini kluba.

Svatko tko je bio bilo kada član kluba u 2023. godini može potpisati podršku ovoj listi u hodniku sjeverne tribine prije i na poluvremenu današnje utakmice, a sve molimo da sa sobom ponesu i dokaz o članstvu u prošloj godini te osobnu iskaznicu kako bi svi potpisi bili valjani.

Također svi oni koji iz nekog razloga još nisu obnovili članstvo u klubu za 2024. godinu, to će moći učiniti također na tribini kako bi njihov potpis podrške bio pravovaljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kandidaturu je dovoljno najmanje 100 potpisa ali želimo već od samog početka pokazati koliku podršku ima ova lista”, poruka je Bad Blue Boysa.

Tko čini ovu listu?

Na listi Dinamovo proljeće bit će i aktualni članovi Izvršnog odbora GNK Dinama Ivan Nauković i dr. sc. Dubravko Skender, koji su legitimitet za te pozicije stekli potporom više od 7000 učlanjenih navijača prije godinu dana. Oni su uz podršku sedam povjerenika navijača i ostalih volontera u radnoj skupini za izmjenu statuta ostvarili pokretanje demokratskih procesa te prve izbore u povijesti Dinama.

Ivan Nauković je vlasnik brzorastuće Pivovare Medvedgrad, a dr. sc. Dubravko Skender je član Uprave Zubak grupe. Osim njih, za listu će kandidirati i Goran Kovačević, član uprave za razvoj tvrtke Infinum, jedne od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj, kao i Bogdan Drakulić, predsjednik uprave PBZ Leasinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U timu članova Dinama između kojih će se krojiti lista jest i Frano Šušnjara. Riječ je dugogodišnjem visokopozicioniranom menadžeru u automobilskoj industriji, koji je na vodećim pozicijama radio proteklih 13 godina u Brazilu, Kini, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Poljskoj i Francuskoj. Povratkom u Hrvatsku, svojim znanjem i iskustvom odlučio je pomoći klubu koji je godinama bodrio na gostovanjima po Hrvatskoj i Europi.

Za listu kandidiraju i Zrinko Hržić, generalni direktor Egis Road Operationa Croatia, Krešimir Mlinarić, član regionalnog menadžmenta za BE-terna grupu te vanjski predavač na Fakultetu primijenjene matematike i informatike u Osijeku.

Timu Dinamovog proljeća pridružio se i Renato Radačić, jedan od vodećih projektnih konzultanata u Hrvatskoj s više od 20 godina iskustva na menadžerskim pozicijama u vodećim regionalnim kompanijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva profesora s Ekonomskog fakulteta su na listi

Potvrđeno je kako će svoje mjesto na listi imati i Tomislav Globan te Mislav Ante Omazić, profesori na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Omazić je nositelj Katedre za organizaciju i menadžment sa širokim dijapazonom područja interesa u menadžmentu, projektnom menadžmentu, menadžmentu promjena, vodstvu, poslovnoj etici i društvenoj odgovornosti poduzeća.

Tomislav Globan, osim cijenjenog rada u sportskoj analitici, zbog koje je postao poznat široj javnosti, predaje na Katedri za makroekonomiju i gospodarski razvoj, između ostalog i kolegij ekonomije sporta.

Na listi će se tražiti i mjesto za Zvonimira Manenicu, koji je član Uprave Vaillant grupe za financije u jugoistočnoj Europi, Roberta Penezića, direktora tvrtke Monri Payments, koja je lider u kartičnom poslovanju, nekadašnjeg predsjednika Uprave Olivala i sadašnjeg predsjednika KK Dinama Marijana Pojatinu.

Timu Dinamovog proljeća pridružili su se i Neven Lamza, voditelj tima općih poslova tvrtke Raiffeisen mirovinsko društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima, Kristijan Tudja, proizvodni inženjer u IT tvrtki Infobip, Aleksandar Ekart, pravnik s 37 godina iskustva u vanjskoj trgovini u lancu opskrbe, prometa i marketinga, Tomislav Fresl iz Agencije za mobilnost i programe EU te Dario Lihtenvalner, realizator na Novoj TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za listu Dinamovo proljeće kandidati su i povjerenici kluba koji su kao dosadašnji članovi Skupštine kluba omogućili novi statut Dinama. Riječ je o ljudima iz privatnog poduzetništva poput Igora Kalabeka ili Kreše Barića, poznatijeg kao najveći kolekcionar Dinama, zatim doktora povijesti Domagoja Novosela, magistra kineziologije i glavnog tajnika Hrvatskog društva za povijest sporta Frana Đuranca, kao i Mariju Dubiću, Slavku Sragi i Branku Komorskom.

Sljedećeg tjedna objavit će program

Tijekom idućeg tjedna lista Dinamovo proljeće će objaviti i program kojim misle pridobiti dinamovce da im daju povjerenje za ulazak u Skupštinu. Temelj programa, osim rezultatske izvrsnosti prve momčadi u HNL-u i u europskim natjecanjima, bit će odgovorno i transparentno poslovanje kluba.

Izbori za Skupštinu Dinama održat će se 2. ožujka od 9 do 19 sati, a glasati mogu svi članovi kluba koji su platili članarinu za 2023. i do 15. veljače za 2024. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.