Bale kritizirao bivšeg trenera: ‘Mi smo velik klub, mi želimo napadati’

epa09068809 Tottenham's Gareth Bale (front) in action against Dinamo's Kevin Theophile-Catherine (behind) during the UEFA Europa League round of 16, first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Dinamo Zagreb in London, Britain, 11 March 2021. EPA/Neil Hall / POOL

Tottenham je pobijedio Southampton 2:1 golovima Garetha Balea i Sona Heung-mina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gareth Bale opet je odigrao odličnu utakmicu, a novinar ga je nakon susreta pitao u kojem smjeru bi Tottenham trebao ići nakon Mourinhova odlaska.

“Mi smo velik klub. Moramo se više nametnuti, više napadati i to smo protiv Southamptona i učinili”, rekao je Bale o bivšem treneru.

“Što se mene tiče, ta priča je završena i nastavljamo normalno dalje. Na nama igračima je da novom treneru pomognemo koliko možemo da se snađe u momčadi i da mu olakšamo posao”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.