Bale: ‘Siguran sam 100 posto da postoje i vanzemaljci, uvjeravam vas da sam ih vidio’

epa09068820 Tottenham's Gareth Bale reacts during the UEFA Europa League round of 16, first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Dinamo Zagreb in London, Britain, 11 March 2021. EPA/Neil Hall / POOL

Garetha Balea mnogi smatraju jednim od neobičnijih nogometaša. Osim što tijekom svih godina u Realu nije se ni potrudio naučiti španjolski, nije se baš družio sa suigračima i najradije je igrao golf, dao je novu čudnu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Jasno mi je da danas postoji puno teorija zavjere, ali jednako tako znam i da postoje snimci i fotografije NLO-a. To je sve objavila vlada SAD-a. To nisu lažne vijesti. Također, siguran sam 100 posto da postoje i vanzemaljci. Netko ih krije. Moguće da iza toga stoje vlade velikih zemalja, ali uvjeravam vas, da sam ih vidio”, kazao je Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.