Bale o španjolskim medijima: Trebali bi se sramiti

bale
epa07918850 Wales' captain Gareth Bale celebrates scoring the second goal during the UEFA EURO 2020 group E qualifier soccer match between Wales and Croatia held at Cardiff City Stadium in Wales, Britain, 13 October 2019. EPA/PETER POWELL

Junak jučerašnje pobjede Walesa nad Austrijom Gareth Bale nakon utakmice imao je poruku za napade koje dolaze iz španjolskih medija zbog loših nastupa za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio je dva sjajna gola i odveo svoju zemlju korak do Svjetskog prvenstva.

– Ne trebam slati poruku, iskreno. To mi je gubljenje vremena. Odvratno je i trebali bi se sramiti. Nisam nervozan i gotovo, poručio je Bale o španjolskim medijima koji su ga nazivali parazitom.

Govorio je i o utakmici protiv Austrije i zadnjem koraku koji vodi do Katra:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je to važna utakmica. Znali smo kako je to velika utakmica i morali smo dati sve od sebe. Pola posla obavljeno. Dobra stvar sada je što večeras možemo uživati jer je finale u lipnju. Još jedna vrlo teška utakmica protiv Škotske ili Ukrajine, ali bit ćemo spremni za to kad dođe vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.