Barakude protiv Rusa za plasman u Tokio

Foto: fah

Hrvatska vaterpolska reprezentacija je poražena u polufinalu olimpijskih kvalifikacija u Rotterdamu nakon peteraca od Crne Gore s 12-14 (2-3, 3-2, 4-3, 1-2 – 2-4) i u nedjelju će za plasman na OI u Tokio igrati s Rusijom, koja je izgubila od Grčke 10-13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nažalost nismo uspjeli iz prvog pokušaja, međutim sutra imamo još jednu priliku izvaditi vizu za Tokio. Danas smo igrali jako dobro, međutim zaista nismo imali sreće. Nakon obranjena tri šuta s igračem manje oni su nakon odbijanaca ipak uspjeli ugurati loptu u našu mrežu. To je na ovakvim utakmicama strašno puno. Imali smo i vodstvo, no nažalost ovo su jako iscrpljujuće utakmice te nismo uspjeli povećati vodstvo. Niti kod peteraca sreća nikako nije okrenula na našu stranu. Sutra imamo još jednu priliku. U ovom trenutku još ne znamo suparnike, je li to Rusija ili Grčka, no nama je to potpuno svejedno. Mi imamo samo jedan zadatak, tko god bio u bazenu s nama, izvaditi svoju vizu za Olimpijske igre, rekao je Mile Smodlaka, pomoćni trener reprezentacije, dok vratar Marko Bijač također žali zbog poraza.

– Nažalost nismo uspjeli u prvoj prilici osigurati Olimpijske igre. Borili smo se od početka do kraja i nemamo što jedan drugome za zamjeriti. Mogli smo uzdignute glave napustiti bazen danas. Oni su jednostavno bili sretniji i spretniji. Čestitam im na plasmanu. A nama ostaje sutrašnja utakmica, vjerujem da ako odigramo jednako skoncentrirano kao i danas, da ćemo izboriti svoju vizu za Tokio, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.