Barbara Matić brončana u Parizu

barbara matić
Foto: fah

Aktualna svjetska prvakinja u džudu u kategoriji do 70 kilograma Barbara Matić osvojila je brončanu medalju na drugom “Grand Prix” turniru sezone održanom u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osvojiti medalju u Parizu je uvijek uspjeh, tako da sam zadovoljna otvaranjem sezone. Žao mi je polufinala jer sam osjećala da sam bolja, ali nisam uspjela doći do bacanja ili natjerati Pinot na treću kaznu. Analizirat ćemo tu borbu, naučiti što treba i ići dalje još jače, prokomentirala je broncu Matić.

U Parizu je nastupio i Zlatko Kumrić (do 100 kg), koji je nadoknadio wazari zaostatka protiv Francuza Clergeta i to bacanjem 15 sekundi prije kraja, kojeg je nastavio u zahvat i slavio ipponom za prolaz u osminu finala.

Tamo ga je čekao iskusni Nizozemac Korrel, koji ga je i ovaj put pobijedio te ostavio Splićanina izvan borbe za medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.