Barcelona istovremeno rasprodaje igrače i pojačava momčad, na transfer listi i Ivan Rakitić?

Foto: fah

Bez obzira na pandemiju koronavirusa Barcelona za ljeto najavljuje pojačanja. Naime, da bi prikupili sredstva za pojačanja čelnici kluba planiraju prodati neke igrače koji nisu baš omiljeni kod trenera Setiena. Nažalost, među njima je i 32-godišnji hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, piše katalonski Sport, koji je sasvim sigurno dobro obaviješten kad su u pitanju događanja u katalonskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Transfer listu predvodi davno otpisani Brazilac Philippe Coutinho (27). Cou je na posudbi u Bayernu koji ni ne pomišlja otkupiti njegov ugovor za 120 milijuna eura, na koliko je postavljena unaprijed dogovorena otkupna klauzula. Coutinha želi Chelsea, ali prvo ga žele dovesti na posudbu i isprobati što se Barceloni baš ne sviđa jer žele novac odmah.

Žele se u Barceloni riješiti i Antoinea Griezmanna (29), koji je došao prije samo godinu dana. Ipak, u 37 utakmica zabio je 14 golova i dodao četiri asistencije, ali malo je to za klub poput Barcelone, prenosi portal 24 sata.

Kako smo već spomenuli Barcelonu bi nakon šest godina trebao napustiti i Ivan Rakitić, koji se našao u nemilosti trenera Barce, iako je godinama bio standardan. Neće biti više mjesta u Barceloni ni za Samuela Umtitija, Artura Vidala, golmana Neta, Carlesa Alenu, te Martina Braithwaitea, koji je doveden kao takozvano “vatrogasno rješenje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, sve u svemu osmoricu igrača Barcelona je stavila na transfer listu, vrlo je vjerojatno da na ljeto neće otići baš svi igrači, no, neki sasvim sigurno hoće. Navodno bi se Ivan Rakitić trebao vratiti u Sevillu, zanimanje za njega pokazao je i Atletico Madrid, za koji igra Šime Vrsaljko te Juventus i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.