Barcelona nudi novi ugovor Ivanu Rakitiću, koji će se uskoro priključiti Vatrenima i igrati protiv Turske

Foto: fah

Nogometna Europa u znaku je posljednjeg dana prijelaznog roka, još uvijek nisu svi transferi završeni, očekuje se da će neki igrači promijeniti klupski dres posljednjih sati prijelaznog roka, prije nego što se klubovi i igrači posvete nadolazećim utakmicama Lige prvaka te reprezentativnim akcijama u sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li među igračima koji će u zadnji tren promijeniti klub i Ivan Rakitić, zvijezda Barcelone koja još uvijek nije stigla na pripreme hrvatske nogometne reprezentacije, neće ga zasigurno biti ni danas u Sisku gdje Vatreni igraju prijateljsku utakmicu sa sisačkom Segestom? Vijesti iz Barcelone govore drugačije, status popularnog Rakete je neupitan, nikad bolji.

Izbornik Ante Čačić rekao je da Rakitić još uvijek nije došao zbog osobnih problema, budući da se tijekom ljeta spekuliralo o odlasku Rakete iz Barcelone posve je jasno da su i sada krenule te priče, međutim, one, s obzirom na informacije koje dolaze iz Španjolske, nisu na realnim osnovama.  Rakitić naime ime sjajan status u Barceloni, uz činjenicu da dobro igra Rakitić zabija golove. Radi se stvarno o osobnim problemima koji su prije svega stvar samog Rakitića, iako novinari kopaju, Rakitić će stići na vrijeme kako bi se priključio momčadi i kako bi zaigrao u ponedjeljak protiv Turske. Izbornik Ante Čačić dao je dozvolu Rakitiću za izostanak s utakmice u Sisku, najkasnije u petak Rakitić bi trebao biti zajedno s reprezentativcima.

Najnovije informacije iz Barcelone govore da će prvak Španjolske ponuditi novi ugovor Rakitiću, koji je treneru Luisu Enriqueu jedan od ključnih igrača, odmah iza nezamjenjivog Messija, Suareza te Neymara, koji je nedavno na Olimpijskim igrama s Brazilom osvojio prvo olimpijsko nogometno zlato u povijesti za tu veliku zemlju i nogometnu velesilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.