Barcelona potvrdila interes za Darija Srnu: Ako može za španjolskog prvaka zašto ne može za Hrvatsku?

Foto: fah

Robert Fenrnadez, sportski direktor španjolskog nogometnog prvaka Barcelone, potvrdio je za tiražni sportski dnevnik Marcu medijske spekulacije koje idu za tim da Barcelona želi u svoje redove dovesti bivšeg kapetana Vatrenih Darija Srnu. Srna bi iz Šahtara trebao u Barcu otići već u siječnju, bez obzira što će tada Srna imati više od 34 godine. Očito bi u Barceloni bio tranzicijsko riješenje na desnom boku. Dakle, dok Barcelona kroz godinu, najviše dvije, ne pronađe adekvatnu zamjenu za desni bok koja će “trajati” nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Srna bi bio zamjena za neuvjerljivog Aleixa Vidala, Barcelona a osim Srne razmatra se mogućnost dovođenja Stephana Lichsteinera iz Juventusa, Joaa Cancela iz Valencije, Joshuu Kimicha iz Bayerna i Hectora Bellerina iz Arsenala.

Nažalost,  Srna je napustio hrvatsku nogometnu reprezentaciju emotivnim pismom oprostio se od bivših suigrača i izbornika, iako, kako vidimo, ima još uvijek što dati Vatrenima, Ako može u Barceloni zašto ne bi mogao za Hrvatsku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.