Barcelona protiv PSG-a kreće na sve ili ništa: Luis Enrique neće napraviti pogrešku i na klupi ostaviti Ivana Rakitića!

Foto: Twitter

Kako javljaju španjolski mediji uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Barcelone i PSG-a (Barcelona je pred nemogućom misijom s obzirom na činjenicu da Kataloncima za prolaz treba pobjeda od pet pogodaka razlike.) trener Luis Enrique neće napraviti pogrešku iz Pariza, Ivan Rakitić neće ovog puta biti na klupi. Hrvat je u sve boljoj formi, dok Barcelona mora ići od prve minute na sve ili ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katastrofi Barcelone u Parizu kumovala je jednako katastrofalna taktika trenera koja je bila povod za njegovo povlačenje, naime, Luis Enrique nakon sezone odlazi s klupe Barcelone koja se uključila u borbu za vrh španjolske lige. Ravnopravno s Realom i Sevillom Barca se bori za naslov.   Jedno je sigurno, Rakitić se dobrim igrama dokazao u posljednjim utakmicama protiv Sportinga i Celte, igrač poput hrvatskog dokapetana treba Barceloni, pišu španjolski mediji, kako bi Messiju, Suarezu i Neymaru čuvao leđa, a nerijetko se u zadnje vrijeme znalo dogoditi da Rakitić zabija, pa čak i iz zaleđa. Barcelona bi protiv PSG-a trebala igrati sa samo trojicom u zadnjoj liniji. Naime, hrvatskom reprezentativcu te Busquetsu i Iniesti trebao bi se pridružiti i mladi Sergi Roberto. U napadu će krenuti Messi, Suarez te Neymar. Očito kako Enrique sve karte baca u napad, koliko će mu se isplatiti potpuna ofenziva tek će se vidjeti.

“PSG će nas pritiskati više od Celte i ta je utakmica unaprijed izgubljena, no u izvanrednim okolnostima imamo izgleda. Borit ćemo se do zadnje minute”, rekao je posrnuli trener Barcelone Luis Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.