Barcelona već u siječnju želi prodati Coutinha, ali…

epa08721103 FC Barcelona's Philippe Coutinho (C) scores the 1-1 tie during the Spanish LaLiga soccer match between FC Barcelona and Sevilla FC at Camp Nou stadium in Barcelona, Catalonia, Spain, 04 October 2020. EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Barcelona bi najradije u siječnju prodala brazilskog nogometaša Philippea Coutinha, koji se pokazao kao jedan od najvećih promašaja kluba u povijesti, što vlastitom zaslugom, što zaslugom trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski klub ima nezanemarivih financijskih problema te im je neophodno ”čišćenje” u svlačionici, kako bi smanjili troškove, Brazilac je prvi na listi onih koje su odlučili prodati, samo je pitanje koliko će u tome imati uspjeha. Tako El Confidencial tvrdi da je čelništvo kluba Coutinha već stavilo na transfer listu, no postoji ogroman problem jer se niti jedan klub još nije zainteresirao za usluge ovog 28-godišnjeg nogometaša koji je na Nou Camp doveden kao veliko pojačanje.

Zasad nitko nema namjeru, barem tako tvrdi dio španjolskih medija, poslati ponudu za Coutinha, a plaća koju ima u Barceloni je ogromna čak i za prilike jednog takvog nogometnog diva, doduše posrnulog. Teško je, dakle, vjerovati da će se, barem zasad, naći netko tko će sve to plaćati te će izvjesno je Coutinho ostati na Camp Nou, što Barceloni nikako ne odgovara.

Podsjetimo, brazilski nogometaš je u Barcelonu stigao 2018. godine iz Liverpoola, bio je to nevjerojatan transfer od 160 milijuna eura, prošle je godine bio na posudbi u Bayernu, a od je ljeta ponovno član Barcelone. Za Barcu je odigrao tek 11 utakmica, zabio je dva gola i upisao dvije asistencije. Skromna statistika za igrača koji je koštao više od 150 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.