Klopp ponovno o odlasku Salaha: ‘Ne vidim razloga zašto bi netko htio otići’

Foto: fah

Kako smo već pisali u nedavnom intervjuu za španjolski AS Mohamed Salah dao je naslutiti da bi mogao napustiti Liverpool, barem su taj njegov intervju mnogi mediji interpretirali na takav način. Naravno, uzbunili je to navijače kultnog engleskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Liverpoola, njemački stručnjak Jurgen Klopp, ponovno se dotaknuo egipatskog nogometaša, koji je u intervjuu pohvalio Barcelonu i Real Madrid te je rekao kako nikad ne znate što nosi budućnost.

Nakon svega Kloppa novinari ne propuštaju pitati o Salahu, kad god imaju priliku.

“Naravno da uvijek možete izvući između redova ono što vam se sviđa. Ovo je jedan od najvećih klubova na svijetu. Plaćamo ga dobro. Možda ne najviše na svijetu, ali vjerujte da je jako dobro i imamo senzacionalan stadion s nevjerojatnim navijačima”, rekao je Klopp te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naše boje su crvene, najljepše. Ne možete natjerati nekoga da ostane, ali tako je kako je. Dovodimo igrače, prodajemo ih, ali ne razumijem zašto bi neko htio otići odavde”, poručio je trener Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.