Barcelona želi igrača Juventusa i reprezentativca BiH Miralema Pjanića, Talijani ga ne žele pustiti za manje od 80 milijuna eura?

Foto: fah

Prema pisanju španjolskih medija Barcelona želi veznjaka Juventusa i reprezentacije BiH Miralema Pjanića, no Talijani ga ne žele pustiti za manje od 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi “Mundo Deportivo”, Barca vidi Pjanića kao nasljednika Andreasa Inieste, a navodi se kako je bio njihova ‘meta’ još u vrijeme kad je branio boje Lyona, a zatim i Rome.

Za Pjanićeve usluge zainteresirani su i Real Madrid i Manchester City. Navodno je engleski prvak već ponudio 50 milijuna eura, no u Torinu su glatko odbili ponudu.

Pjanić je stigao u Juventus iz Rome u lipnju 2016. za 32 milijuna eura, a do sada je za Juve upisao 91 nastup i postigao 15 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.