Bayer iznenadio Bayern, WBA šokirao Old Trafford

U derbiju 31. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayer Leverkusen je na svom terenu svladao prvaka Bayern München sa 2-0 (0-0), a hrvatski reprezentativac Tin jedvaj odigrao je svih 90 minuta za “apotekare”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za važnu pobjedu Bayera u borbi za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone bili su Calhanoglu u 55. minuti i Brandt u 81. minuti utakmice. Bayer je s nova tri boda stigao na treće mjesto ljestvice sa 58 bodova, jednim više od četvrte Borussije Moenchengladbach, koja u nedjelju gostuje kod Herthe u Berlinu, a četiri manje od drugog Wolfsburga.

Nogometaši West Bromwich Albiona ostvarili su iznenanađujuću pobjedu na Old Traffordu gdje su savladali favorizirani Manchester United s 1-0, a pogodak vrijedan tri boda postigao je stoper Olsson u 63. minuti.

BRITAIN SOCCER ENGLISH PREMIER LEAGUE
Velika je to pobjeda za WBA kojom se londonski klub učvrstio na 13. mjestu ljestvice s 40 bodova i napravio veliki korak ka ostanku u Premier ligi. Tri kola prije kraja prvenstva WBA trenutno ima sedam bodova više od Sunderlanda koji se nalazi na vrhu zone ispadanja, ali ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je još jednom razočarao svoje navijače, a momčad Louisa van Gaala mogla je barem do boda u 74. minuti, kad je Robin van Persie izveo najstrožu kaznu, ali je vratar Boaz Myhill obranio njegov udarac.

Pobjeda West Broma mogla je razveseliti i navijače Liverpoola koji se još nadaju plasmanu u kvalifikacije Lige prvaka. Liverpool u posljednja tri kola mora nadoknaditi četiri boda zaostatka za Manchester Unitedom koji trenutno drži četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.