Bayern zainteresiran za Modrića: Ponudit će između 30 i 35 milijuna eura za hrvatskog kapetana

Foto: fah

Njemački prvak Bayern München mogao bi na kraju sezone ponuditi Real Madridu između 30 i 35 milijuna eura za hrvatskog kapetana Luku Modrića kako bi nadoknadio odlazak Philipa Lahma te ojačao vezni red, piše u petak španjolski portal Don Balon ne navodeći izvor informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bayern vjeruje da bi s Modrićem osnažio vezni red u kojem bi mogla ostati rupa kada završi sezona jer je Lahm najavio odlazak. Pep Guardiola je s uspjehom bio pretvorio Lahma u igrača koji može igrati prema naprijed, a ne samo na svojoj uobičajenoj pozicji desnog beka”, piše Don Balon. “Prva ponuda Bayerna mogla bi iznositi između 30 i 35 milijuna eura. S obzirom na dob igrača, koji će u rujnu napuniti 32 godine, mogla bi to biti dobro razmotrena ponuda od strane Real Madrida”, navodi taj medij.

Trener Bayerna, Carlo Ancelotti, vodio je Modrića u Real Madridu od 2013. do 2015. te su osvojili Ligu prvaka 2014. U utorak je madridska momčad izbacila njemačkog prvaka u četvrtfinalu Lige prvaka nakon produžetaka na Santiago Bernabéu. Lahm ima 33 godine i ugovor s Bayernom mu istječe u ljeto 2018.

Modrić je prije šest mjeseci produžio ugovor s Real Madridom do ljeta 2020. godine. Njegova tržišna cijena iznosi 45 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su i 2014. te 2015. spominjali interes Bayerna kada ga je vodio Pep Guardiola i zatim Carlo Ancelotti no informacija nikada nije službeno potvrđena. Modrić je u siječnju 2016. rekao kako je ostao u kontaktu s Ancelottijem nakon njegovog odlaska iz Madrida no priče o ponudi tada je nazvao špekulacijama. “Nikada nismo razgovarali o mom eventualnom dolasku u Bayern”, rekao je tada u jednom intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.