BBB-i ponovno u akciji, pomogli su legendi Dinama: ”Dečkima kapa do poda, uvijek su na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći”

Foto: fah

Navijači Dinama, BBB-i, istaknuli su se u pozitivnom smislu posljednjih dana kako nakon velikog potresa u Zagrebu tako i za vrijeme pandemije koronavirusa, koja još uvijek traje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ponovno su ”Zločesti plavi momci pokazali koliko žele pomoći u ovoj situaciji, a koja nije nimalo laka za našu zemlju. Naime, legendarni bivši Dinamov nogometaš Branko Gračanin (76), član slavne generacije iz 1967., i njegova supruga Biserka Rajković Salata zahvaljuju Bad Blue Boysima na akciji kojom su iz njihove zgrade, oštećene u potresu, uklonili zapaljivi materijal, piše Večernji list.

”Dečkima kapa do poda, sjajno su organizirani, i uvijek na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći. Pozvali smo ih nakon što smo osjetili kako se iz potkrovlja naše zgrade, na Tomislavovome trgu, počeo širiti neugodan miris nekog zapaljivoga materijala. Vrlo brzo došla su nam šestorica Boysa i sav taj opasan materijal iznijeli iz zgrade, i sada čekamo da ga nadležne službe dođu pokupiti.

Inače, zgrada nam je pretrpjela znatna oštećenja u potresu, a najviše nas zabrinjava rupa na krovištu, jer je najavljena kiša. Usto, kako nam je savjetovano da ne koristimo plin, tako smo ostali i bez grijanja. Nije nam ugodno, ali izdržat ćemo”, za Večernji list su kazali Gračanin i gđa Biba, uz još jednu zahvalu BBB-ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona/Večernji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.