Marca: Real spreman za 17-godišnjeg nogometaša izdvojiti do 60 milijuna eura

Foto: fah

Iako je pandemija koronavirusa više ili manje paralizirala cijeli svijet, zaustavila sportska natjecanja, i dalje traju nagađanja glede transfera igrača iz kluba u klub. Naime, prema pisanju Marce Real Madrid želi dovesti Eduarda Camavingu, mladog igrača Rennesa. Navodno bi do transfera trebalo doći već sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Real u svakom prijelaznom roku ima namjeru dovesti nekog mladog igrača, velikog talenta pred kojim je, prema procjenama stručnjaka, sjajna budućnost. Sada je red došao na 17-godišnjeg veznjaka koji bi u Realu dugoročno trebao zamijeniti Casemira, koji je prošlog mjeseca napunio 28 godina.

Podsjetimo, Brazilac ima ugovor s Realom do 2023. godine, no, trener Zinedine Zidane želi dovesti Camavingu kako bi ovaj u iduće tri godine uočio od jednog najboljih zadnjih veznih igrača na svijetu.

Prema pisanju Marce Real je spreman za 17-godišnjeg nogometaša izdvojiti između 50 i 60 milijuna eura. Zanimanje za Camavingu, uz Real, pokazali su i Barcelona, Arsenal, Tottenham, Borussia Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da Real u vrijeme pandemije opasnog virusa, koji odnosi i ljudske živote, u vrijeme dok nedostaje respiratora, želi izdvojiti za 17-godišnjeg dječaka 60 milijuna eura. Kakvu poruku time Kraljevski klub šalje i to u trenucima kada se Španjolska grčevito bori s pandemijom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.