BBB-i spektakularno dočekali Dinamovce: Ovacije i poziv Petkoviću

Zagreb, 9.3.2023.- Uoèi jedne od važnijih Skupština u povijesti maksimirskog kluba, na kojoj æe se birati novo vodstvo Dinama, odnosno novi Izvršni odbor i Nadzorni odbor, pripadnici navijaèke skupine Bad Blue Boys (BBB) su se okupili ispred hotela Sheraton gdje æe se održati skupština. BBB æe na temelju novouèlanjenih osoba imati sedam èlanova skupštine, a jedan od njihovih glavnih zahtjeva bit æe promjena Statuta i organizacija izbora po principu "jedan èlan, jedan glas". Navijaèi su se ispred hotela poèeli okupljati oko 17 sati, a okupilo ih se više stotina. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ua

Dinamo je na Rujevici u uzvratnoj utakmici finala Kupa Hrvatske, a nakon što je na Maksimiru bilo 0:0, svladao Rijeku 3:1 te je tako došao do svog 17. naslova u spomenutom natjecanju. Modri su zapravo na Rujevici puno lakše od očekivanja svladali momčad Željka Sopića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi su slavili golovima Sučića, Baturine te Marka Bulata, počasni pogodak za Rijeku, kad je već sve bilo gotovo, zabio je Toni Fruk iz slobodnog udarca. Prekrasan pogodak, ali prekasno i premalo.

Dinamo je osvajanjem Kupa došao do dvostruke krune ove sezone, trostruke ako računamo Superkup na samom početku sezone. Plavi navijači, BBB, pokazali su veću emociju prema trofejima Dinama ove sezone nego nekih ranijih godina. Pozvali su preko svojih kanala navijače da dočekaju momčad koja se vraćala iz Rijeke.

“Svako proljeće treba svoje sunce…Sve Dinamove navijače pozivamo ovim putem na doček igračima nakon povratka iz Rijeke i osvajanja duple krune. Okupljanje od 22.30 sati ispod zapadne tribine. SVI NA MAKSIMIR!”, stajalo je u objavi BBB-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Dinama ispunili su obećano te su se okupili u većem broju ispred Maksimira, a pjevale su se Dinamove pjesme sve do dolaska autobusa s Dinamovim igračima, nakon čega se skandiralo Bruni Petkoviću ”Petko ostani”.

Naime, pojavile su se informacije kako bi ovog ljeta, a nakon Europskog prvenstva, Petković mogao napustiti Dinamo. Kao novi klub hrvatskog reprezentativca spominje se turski Galatasaray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.