BBB poslali jasno upozorenje Mirku Barišiću i Vlatki Peras: Ističe vam vrijeme, ne testirajte naše strpljenje

dinamu bbb sevilli
Foto: fah

U derbiju 16. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je na Maksimiru pobijedio Osijek rezultatom 2:1. Tijekom utakmice, Bad Blue Boysi, navijači zagrebačkog kluba, istaknuli su transparent s porukom: “Ističe vam vrijeme, ne testirajte naše strpljenje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da je ova poruka upućena vodstvu Dinama u vezi klupskog Statuta. Naime, u ponedjeljak će se održati nova sjednica Izvršnog odbora Dinama, zakazana za ponedjeljak u 17 sati. Glavna tema sjednice bit će rasprava o novom klupskom Statutu te prihvaćanje ili odbijanje glavnih zahtjeva Dinamovih navijača.Tijekom ovog tjedna održani su pregovori između predstavnika navijača i uprave kluba, javlja Večernji list. Na sastanku su sudjelovali predsjednik Mirko Barišić, član Nadzornog odbora Zdravko Kačić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i član Uprave Danijel Tomačić.

Pregovaralo se o dva potencijalna modela novog Statuta. Prema jednom prijedlogu, 28 članova klupske Skupštine biralo bi se na izborima svih članova kluba, dok bi preostalih 32 birao postojeći Izvršni odbor, na čelu s Mirkom Barišićem.Nogometaši Dinama pobijedili su na maksimirskom stadionu Osijek 2-1 (1-0) u derbi utakmici 16. kola HNL-a, a gol odluke postignut je u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.