BBC: Emery umjesto Wengera na klupi Arsenala

Foto: fah

Prema navodima britanske televizijske postaje BBC, Arsenea Wengera će na klupi Arsenala naslijediti donedavni trener Paris SG-a Unai Emery (46).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku ove sezone Wenger je nakon 22 godine provedene na poziciji menadžera Arsenala napustio klupu “topnika”.

Emery je prošle dvije sezone bio trener najbogatijeg francuskog kluba s kojim je ove sezone osvojio prvenstvo, Kup i liga kup, no zbog ispadanja u osmini finala Lige prvaka vlasnici kluba nisu mu produžili ugovor.

Prije boravka na klupi PSG-a Emery je od 2013. do 2016. godine vodio Sevillu s kojom je tri puta zaredom osvajao Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno imenovanje Emeryja novim menadžerom Arsenala trebalo bi se dogoditi kasnije ovoga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.