Bešiktaš se oglasio o napisima da se Pjanić vraća u Barcu

Foto: fah

Nakon što su brojni turski i španjolski mediji objavili kako se bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić vraća u Barcelonu s posudbe u Bešiktašu, reagirao je i turski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima lokalnih turskih medija sportski direktor Bešiktaša Ceyhun Kazanci je poručio:

– Nećemo nastaviti suradnju s Pjanićem iduće sezone.

Ipak Bešiktaš je ove i sve slične izjave proglasio lažnima te najavio izvanrednu konferenciju za medije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Navodne izjave našeg sportskog direktora ne odražavaju stvarno stanje. Tražimo da se ovakve vijesti bez ispitivanja vjerodostojnosti ne uzimaju za ozbiljno od strane javnosti i naših navijača, poručio je klub i dodao:

– Kako bi uklonili sve nejasnoće i kako bi predočili potpune informacije našoj zajednici, naš će sportski direktor Ceyhun Kazanci održati konferenciju za medije.

Nekadašnji igrač Juventusa u Barcelonu je došao u ljeto 2020. godine u velikoj razmjeni u kojoj je u Staroj dami završio brazilski veznjak Arthur, potpisao je Pjanić ugovor na četiri godine uz otkupnu klauzulu od 400 miliona eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak bosanskohercegovački veznjak nije se snašao u katalonskom klubu te je nakon loših odnosa s bivšim trenerom Ronaldom Koemanom otišao na posudbu u Bešiktaš.

Pjanić je dobro počeo u Turskoj, ali je ozljeda poremetila njegov napredak. Zbog ozljede je propustio dva mjeseca, a otkako se vratio u akciju ne pruža tako dobre igre.

U karijeri je Pjanić također igrao i za Metz, Lyon i Romu, a ima i 103 seniorska nastupa za Bosnu i Hercegovinu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.