Povlači se legendarni veznjak BiH Pjanić: ‘Ostvario sam dječački san’

Foto: fah

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je bez jednog od svojih najprepoznatljivijih igrača proteklih 15 godina. Miralem Pjanić zaključio je svoju karijeru sa Zmajevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poslije 16 godina za moju Bosnu i Hercegovinu došao je trenutak da kažem završeno je. Ovo je sigurno jedna od najtežih odluka koje sam morao donijeti, ali s ogromnim ponosom i istinskim zadovoljstvom kažem – dosta je”, počeo je na Instagramu Pjanić, trenutni igrač Sharjaha iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

“Odigrao sam 115 utakmica, iskusio toliko radosti, odlazak na Svjetsko prvenstvo – sve je to bio san koji sam imao kao malo dijete i koji je postao stvarnost. Uvijek sam s ljubavlju i ponosom nosio dres svoje države, igrao za svoj narod, za naše vjerne navijače diljem svijeta. Hvala svim izbornicima, medicinskom osoblju i ekonomima koji su nam bili oslonac u ovom putovanju.”

“Hvala BH fanatikosima što su vjerovali u mene i pomogli mi da ostvarim svoj san i igram za državu koju volim. Najveća zahvalnost ide mojim roditeljima i obitelji. Bili ste moja snaga i podrška kroz sve. U svakom klubu u kojem sam igrao bio sam ponosan Bosanac, uvijek težio biti uzor našoj djeci, nadajući se da će i oni jednog dana kročiti u najveće svjetske klubove.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Reprezentaciji želim sve najbolje u budućnosti. Sergej, majstore, želim ti sve najbolje, bio si mi uzor. Vodio si nas do visina, nadam se da ćeš nas ponovno povesti na putu ka uspjehu. Volim te, Bosno moja”, napisao je Pjanić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.