Pjanić izbačen iz reprezentacije BiH: Evo koji su razlozi

Foto: fah

Miralem Pjanić izbačen je iz reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog nediscipline, objavio je NSBiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je priopćenje objavljeno na službenoj stranici Saveza, a onda je obrisano. Iz Saveza su dodali da je Pjaniću žao što je prekršio disciplinu i radnu etiku te da posve razumije odluku izbornika Peteva.

“Ne treba zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primjeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba osjećati svatko tko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posljedicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se događalo u posljednjih godinu dana karijere”, stoji u obrisanom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.