Pjanić o neuspjehu u Barceloni: ‘Nisam imao komunikaciju s Koemanom’

Foto: fah

Miralem Pjanić je prošle godine došao u Barcelonu iz Juventusa uz odštetu od 60 milijuna eura, ali samo godinu dana kasnije morao je napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je na jednogodišnjoj posudbi u Bešiktašu, koji mu je dao 2.75 milijuna eura u tom periodu, dok mu je još tri milijuna eura uplatila Barcelona, s kojom ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Ronald Koeman je brzo otpisao Pjanića, a Katalonski radio otkriva da je Pjanić prije odlaska na posudbu u Bešiktaš potpisao smanjenje primanja za 60 posto.

Pjanić je razočaran odnosom Koemana prema njemu i smatra da je on ključni razlog njegovog neuspjeha u tom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam se mogao naviknuti na situaciju koju sam imao prošle sezone. Nisam to želio. Ja sam igrač. Volim igrati nogomet i to me čini sretnim. Uvijek sam želio igrati za Barcelonu, ali nisam očekivao da situacija postane toliko komplicirana”, opisao je Pjanić.

“Došlo je do točke kada sam počeo igrati manje i tada su stvari postale komplicirane. A kada bih igrao, bilo je teško fizički i mentalno jer to je ubijalo moje samopouzdanje, nisam imao komunikaciju s Koemanom. To je bilo čudno jer trener je onaj koji govori tko igra, a tko ne igra, ali postoje različiti načini kako to odraditi. Ja sam igrač koji može prihvatiti sve, ali uvijek volim da se stvari kažu licem u lice. Ispalo je kao da se ništa nije dogodilo i kao da je meni 15 godina”, dodao je.

No, ne žali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne, nikada nisam zažalio. Neke stvari se u životu moraju desiti. To je tako. Uvijek sam se borio tijekom karijere. Vrlo sam ambiciozan, vrlo borben i dosegnuo sam razinu Juventusa i Barcelone. Znam da mogu igrati za ovu momčad, samo mi nisu dali šansu da se natječem, da budem dio ekipe, da pomognem”, smatra Pjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.