Beusan o napadu na Marića: Sad će nastati problem, gledat će se svaka pogreška suca

Foto: Snimka zaslona

Napad na Brunu Marića izazvao je brojne reakcije, a sve je prokomentirao i Mateo Beusan, popularno zvan ‘oko sokolovo’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo što se dogodilo Mariću ne mogu odobriti nikako, ni kao čovjek, ni kao sudac, ali neke stvari mi ipak nisu jasne. Prvo, ide na sud u Split s odvjetnikom i odluči ručati u restoranu. Pa što dolijevati ulje na vatru i izabrati Stobreč? Netko će reći sloboda je kretanja i tako dalje. Sve je to OK, ali kad vidim kakva je situacija, nikad u životu nisam sebi pokušavao stvarati probleme. Drugo, on nosi pištolj sa sobom. Što će mu pištolj kad ide u Split? Znači da se boji nečega”, rekao je Mateo Beusan za Sportske novosti i dodao:

“Sad će nastati problem, gledat će se svaka pogreška suca. Pojedinačna. I Dinamu, i Hajduku, i Rijeci… I ja ću se nalaziti u teškoj situaciji, pozorno će se slušati što govorim, kako govorim, kako nekoga ocjenjujem. Ispada da ću se igrati sa sudbinama ljudi. Mislim, netko će trebati pokrenuti akciju da se ovo konačno promijeni. Možda moramo mijenjati stvari i u delegiranju sudaca, i u delegiranju kontrolora, ne znam što treba učiniti. Ovo ne vodi ničemu. To što Marić i Bebek neće suditi Hajduku je samo privremena mjera jer sutra će netko biti problem Rijeci, Belupu… Sudac koji će imati neugodnosti reći će – tražim i ja da me se poštedi. Tko će onda suditi? Dogodit će se da će morati doći arbitri iz inozemstva. A koji bi to tek šamar bio!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.